Divi Page Builder

De Divi page builder van Elegant Themes biedt gebruikers een aantal krachtige functies voor het bouwen en aanpassen van hun website:

 1. Visuele editor: Divi biedt een visuele drag-and-drop-editor waarmee gebruikers de layout van hun website kunnen wijzigen zonder dat ze veel kennis van coderen nodig hebben.
 2. Sjablonen: Divi biedt een groot aantal sjablonen die gebruikers kunnen gebruiken om hun website snel en eenvoudig op te zetten.
 3. Widgets: Divi biedt een groot aantal widgets, waarmee gebruikers hun website kunnen aanpassen met functies zoals contactformulieren, prijslijsten, knoppen en meer.
 4. Custom CSS: Divi biedt gebruikers de mogelijkheid om hun website aan te passen met custom CSS, voor meer geavanceerde aanpassingen.
 5. Responsive design: Divi biedt gebruikers de mogelijkheid om hun website op verschillende schermresoluties te bekijken en aan te passen, waardoor de website er op elk apparaat goed uitziet.
 6. WooCommerce compatibel: Divi is compatibel met WooCommerce, waardoor gebruikers eenvoudig een webshop kunnen maken en beheren.
 7. A/B-testen: Divi biedt gebruikers de mogelijkheid om A/B-testen uit te voeren op verschillende onderdelen van hun website, zoals knoppen, opties en meer.
 8. Global elements: Divi biedt gebruikers de mogelijkheid om elementen zoals headers, voetteksten en modules te maken die op meerdere pagina’s van de website kunnen worden toegepast.
 9. Rollback en Versiebeheer: Divi heeft een systeem waarbij gebruikers eerdere versies van hun website kunnen herstellen of vergelijken met de huidige versie.

Welke pagebuilders zijn er nog meer beschikbaar voor WordPress?

Er zijn tal van pagina-bouwers beschikbaar voor WordPress, hier zijn enkele populaire opties:

 1. Beaver Builder: Een gebruiksvriendelijke drag-and-drop-pagebuilder met veel sjablonen en widgets.
 2. Thrive Architect: Een visuele pagebuilder met veel sjablonen en widgets, gericht op conversie-optimalisatie.
 3. Visual Composer: Een populaire pagina-bouwer met een visuele editor, veel sjablonen en widgets, en geavanceerde opties voor layout en design.
 4. SiteOrigin Page Builder: Een open-source pagina-bouwer met een visuele editor, widgets en sjablonen, en de mogelijkheid om custom CSS toe te voegen.
 5. Oxygen: Een geavanceerde pagina-bouwer met een visuele editor, veel widgets en geavanceerde opties voor layout en design.
 6. WPBakery Page Builder (voorheen Visual Composer): Een populaire pagina-bouwer met een visuele editor, veel sjablonen en widgets, en geavanceerde opties voor layout en design.
 7. Fusion Builder: Een pagina-bouwer die is ingebouwd in de Fusion Theme Framework van ThemeFusion.
 8. Header, Footer and Blocks Builder: Helpt om headers, footers en andere blokken te bouwen en te beheren.

Dit is slechts een selectie van de vele pagina-bouwers die beschikbaar zijn voor WordPress. Elk van deze bouwers heeft zijn eigen unieke functies en voordelen, dus het is belangrijk om te onderzoeken welke het beste bij jouw specifieke vereisten past.