Divi Producten

Elegant Themes is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van WordPress-thema’s en -plugins. Het bedrijf werd opgericht in 2008 door Nick Roach en is gevestigd in de Verenigde Staten.

Elegant Themes is vooral bekend om zijn populaire WordPress-thema Divi, dat ook een page builder plugin bevat. Dit thema is een van de meest gedownloade thema’s op WordPress.org en wordt vaak geprezen om zijn flexibiliteit en aanpasbaarheid.

Naast Divi, biedt Elegant Themes ook andere WordPress-thema’s en -plugins, zoals Extra (een thema dat speciaal is ontworpen voor nieuwssites en blogs), Monarch (een social media plugin) en Bloom (een email opt-in plugin). Al deze thema’s en plugins zijn ook zeer populair onder de gebruikers.

Elegant Themes biedt ook een abonnementsmodel waarbij gebruikers toegang krijgen tot al hun producten, waaronder updates en ondersteuning. Dit maakt het gemakkelijk voor gebruikers om altijd toegang te hebben tot de nieuwste functies en updates.

Over het algemeen wordt Elegant Themes beschouwd als een betrouwbaar en professioneel bedrijf met een grote focus op kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid.

Het aanbod van Elegant Themes

Elegant Themes biedt een aantal producten aan voor WordPress-gebruikers, waaronder:

  1. WordPress-thema’s: Elegant Themes biedt een aantal professioneel ontworpen WordPress-thema’s, waaronder Divi, Extra, en andere thema’s met specifieke doelgroepen zoals zakelijke sites, blogs, en webshops.
  2. WordPress-plugins: Elegant Themes biedt ook een aantal WordPress-plugins, waaronder Monarch, Bloom en Divi Builder. Monarch is een social media plugin die helpt bij het delen van content, Bloom is een email opt-in plugin en Divi Builder is de page builder die ingebouwd is in Divi thema.
  3. Abonnementen: Gebruikers kunnen een abonnement nemen op Elegant Themes, waarmee ze toegang krijgen tot alle beschikbare WordPress-thema’s en -plugins, evenals updates en ondersteuning.
  4. Lay-outpakketten: Elegant Themes biedt ook Lay-outpakketten aan, die een aantal voorafgemaakte ontwerpen bevatten die gebruikers kunnen importeren en gebruiken voor hun website.
  5. Diensten: Elegant Themes biedt ook een aantal diensten aan, zoals websiteontwikkeling, migratie, en technische ondersteuning.
  6. Tutorials: Elegant Themes biedt ook een grote hoeveelheid tutorials, waarmee gebruikers hun kennis van hun producten kunnen vergroten en hun website kunnen verbeteren.
  7. Community: Elegant Themes heeft ook een actieve community waar gebruikers hun vragen kunnen stellen, tutorials kunnen delen en hun ervaringen kunnen delen met andere gebruikers.